Assortiment

Assortiment

VanDyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Toonaangevend met haar uitgebreide collectie. Verkrijgbaar bij ons in de winkel of klik hier om de collectie online te bekijken. 

Met de Ergosleep slaaptest wordt uw persoonlijke slaapprofiel duidelijk. Dit persoonlijke SLAAP-DNA® vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem. Klik hier voor meer informatie. 

Het slaapsysteem van de Business Class Classic bestaat uit uiterst hoogwaardige materialen en heeft een zeer hoog ligcomfort. In onze showroom staat de collectie van Business Class. Klik hier voor de collectie. 

Boxsprings

Een boxspring zorgt voor optimale ondersteuning van het lichaam en geeft optimaal ligcomfort. Word uitgerust wakker met het gevoel alsof u in een luxe 5-sterren hotel heeft geslapen. 

Ledikanten

Kies een ledikant of bedframe dat past bij uw persoonlijke stijl. Verschillende afmetingen, materialen en kleuren zorgen voor een ruime keus. Zo vindt u altijd het bed dat past bij uw slaapkamer interieur.

Hoofdkussens

De keuze van een hoofdkussen kan het verschil betekenen tussen een goede en slechte nachtrust. Een goed kussen ondersteunt en voorkomt veel voorkomende nekklachten. 

Toppers

De toevoeging van een matrastopper aan een matras heeft grote invloed op het ligcomfort. Zo wordt u ’s ochtends uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag!

Lattenbodems

Een goede lattenbodem laat uw lichaam ’s nachts herstellen van de activiteiten overdag. kom naar Metz slapen en ervaar welke lattenbodem het beste bij u past.

Matrassen

Op een goed matras herstelt u van inspanningen overdag. Doordat u uitgerust wakker wordt, presteert u beter en heeft u minder lichamelijke klachten.

Kasten

Een opgeruimde slaapkamer geeft rust. Met onze merken zoals Novamobili en Wiemann stelt u een kast samen en is het makkelijk  om te variëren met bijvoorbeeld indeling en formaat.

Bedlinnen

Beddengoed om in weg te dromen. Met hoge kwaliteit bedlinnen geniet u extra van uw nachtrust. Voor ieder budget en keuze uit verschillende designs en prints.

Schuiven naar boven