corona maatregelen

Maatregelen in de winkel: 
– Onze verkoopbalies, trapleuningen, lift, toiletten en pinautomaten worden regelmatig gedesinfecteerd. Ook onze collega’s desinfecteren regelmatig hun handen.
– We vragen je om via de pin af te rekenen.
– De vriendelijke handdruk hebben wij vervangen voor een vriendelijke glimlach.
– Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar. In onze winkel is hier voldoende ruimte voor.

Maatregelen bezorgen:
– Onze bezorgers houden zoveel mogelijk afstand en desinfecteren hun handen na ieder bezoek. Bij montage van producten nemen we ook alle verpakkingsmaterialen mee terug.
– We vragen je ook bij de bezorging via de pin af te rekenen. Het is ook mogelijk vooraf het bedrag over te maken. Neem daarvoor contact op met onze winkel.
– Heb je last van (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts? Dan vragen we je contact op te nemen met onze zodra we de bezorg.afspraak kunnen verzetten.

We vinden het ontzettend jammer dat we niet onze gangbare service kunnen bieden, maar samen maken we er het beste van. Alvast bedankt voor je begrip en de medewerking aan deze preventieve maatregelen! 

Vind je het op dit moment niet prettig om naar de winkel te gaan, maar heb wel iets moois gezien? Wij kunnen het ook verzenden. Bel of mail dan even! info@metzslapen.nl 0515-428 650

0515 428 650

Ook in deze bijzondere periode staan we voor je klaar. Laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden.

Schuiven naar boven