Ergosleep slaaptest

Met de Ergosleep slaaptest wordt uw persoonlijke slaapprofiel duidelijk. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel in de Ergosleep® Belevingsstudio gemeten en in kaart gebracht. Dit persoonlijke SLAAP-DNA® vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem.

Ergosleep belevingscabine

Ieder mens heeft een unieke combinatie van lichaamsbouw, slaaphouding en lichaamsgewicht. Een goed bed is hierop afgesteld. De Ergosleep belevingscabine meet uw Slaap-DNA en komt met een bedadvies op maat. Voel tijdens de 8 minuten durende meting direct het verschil tussen een bed afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard slaapsysteem die overal wordt aangeboden.

Wat zijn uw wensen?

Voordat u kunt ervaren hoe een bed aanvoelt dat helemaal op uw slaapprofiel is afgestemd, wordt rekening gehouden met uw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld van belang om te weten welke slaaphouding u ’s nachts aanneemt, om zo de maximale ondersteuning te realiseren voor het lichaam.

U bent uniek!

Tijd voor de digitale meting van uw SLAAP-DNA®. Terwijl u ontspannen geniet van de mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgesteld. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met de verschillende slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust toch van houding. Nu de testcabine u “kent”, kunnen we u echt letterlijk laten voelen wat het verschil is tussen een ‘gewoon’ bed en een op uw lichaamsprofiel afgestemde slaapoplossing. Alle drukpunten worden weggenomen en uw lichaam wordt volledig ondersteund.

Het bed samenstellen

U krijgt een document met daarop het persoonlijke SLAAP-DNA® gevolgd door een gefundeerd advies van onze slaapspecialisten. Hierbij houden we vanzelfsprekend ook rekening met het budget. Aan de hand daarvan kunt u uw eigen, unieke bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. Ook de aankleding van het bed kunt u naar eigen smaak bepalen door een keuze te maken uit de brede collectie hoofdborden, stoffen & pootjes. Zo kan het bed, van binnen én van buiten, helemaal aan uw profiel, smaak en budget worden aangepast.

Beter slapen?

Maak een vrijblijvende afspraak voor de Ergosleep slaaptest.

Schuiven naar boven